Огнен старт на лятото в Лозенец: Двама запалиха ресторант „Софрата“, късо съденинение унищожи „Яката манджа“

img

Умишлен палеж унищожи ресторант „Софрата“, намиращ се на ул. „Рибарска“ в курорта Лозенец, община Царево. Обектът е стопанисван от 25-годишен бургазлия. По негови данни нанесената щета на обекта е в размер на около 29 000 лв., като напълно унищожени са дървената постройка, в която се е помещавал ресторантът, както и намираща се в нея техника. Установено е, че се касае за умишлен палеж, осъществен в 03.55 ч. от двама мъже, единият от които залива част от заведението с течност, запалва я и впоследствие заедно със съучастника си си тръгнали.

Пожар избухна и в ресторант „Яката манджа“ в землището на с. Лозенец, стопанисван от 41- годишен бургазлия. Извършен е оглед, като според специалисти се касае за късо съединение, от което изцяло е унищожена дървената постройка на обекта, както и намиращата се в нея техника. По данни на бургазлията общата стойност на нанесената щета е в размер на около 100 000 лв.1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Лозенец
    2019-06-11 21:07:09

    Информaциятa Ви не кореcпондирa c реaлноcттa! Вероятно щетите нa нaемaтелят ca в рaзмер нa 29 000лв, зaщото тези нa caмият обект ca 29 000 х 10.

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?