Ето кой е починалият IT специалист, който падна от тераса в центъра на Бургас, съседите го описват като млад и мил човек

img

Загиналият е Гиокту на 32 години, живеел от няколко години в Бургас. Имал и дъщеричка 

„Много хубав млад човек на 32 години,  бяхме приятели. Отиде в Турция, ожени се, разведе се и дойде в Бургас, работеше като програмист”. Това разказа за починалия мъж, 73-годишният квантов физик Атанас Джестанов, който при работа с флекс в мазето на ул. „Хаджи Димитър” подпали стириопор и задими кооперацията. Предполага се, че именно, заради дима, младият мъж е излязал на терасата, хванал се е за парапета, който се отчупил и е полетял заедно с него във вътрешния двор, където разбил главата си фатално.

Съседите не могат да си обяснят защо мъжът се панирал така, че да излезе на терасата. Освен, че е бил програмист, загиналият, който по наша информация е от турски прозиход,  притежавал доскоро арт галерия на ул. "Славянска" в Бургас, излагал принтове на картини на известни художници. Възнамерявал да замине за София, но споделил пред колеги, че ще остане заради дъщеричката си.

1 коментар

Тема в развитие: Млад мъж загина, падна от тераса в центъра на Бургас

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Птица
    2018-10-09 03:08:07

    Не "стириопор", а СТИРОПОР! Не "излязал", а ИЗЛЯЗЪЛ!

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018