Ужас в Айтос: На крак е цялата пожарна в Бургаско, горят тирове на паркинг в града

img

Тирове горят на паркинга, намиращ се на изхода на Айтос, в посока село Карагеоргиево. Вятърът е много силен, но въпреки това огънят за момента в  овладян. На място са притеснени собственици и шофьори, както и линейка.

„Поне четири-пет камиона изгоряха до момента. Пълни са със стока, тук паркираме всички товарни камиони”, казаха шофьори пред БургасИНФО.

Поради силния вятър, мъглата от прах и дим е огромна, затова в центъра на Айтос има пътна полиция, която предупреждава шофьорите да карат с особено внимание, въпреки това се намират самоуверени водачи, които не спазват указанията на служителите на реда. Пламъците са ниско долу  на пътя от Бургас към Карнобат, движението по локалното платно е натоварено, тъй като много от собствениците изтеглят тировете си на безопасно разстояние.

Според източници на БургасИНФО горят 5 цистерни за битум, от които пламъците са се прехвърлили върху склад за трикотаж. На крак са вдигнати пожарните в Бургас, Айтос и Карнобат, като на място има пет   противопожарни автомобила с огромно количество вода. Няма опасност за хора и други сгради.

 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018