Тази събота в НХК: Благотворителен концерт събира средства за Дом "Вяра, Надежда и Любов"

img

Ученици от Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” в град Котел организират благотворителен концерт в подкрепа на децата от Дом за медико-социални грижи  „Вяра, Надежда и Любов” в град Бургас.

Благотворителният  концерт под наслов „Деца помагат на деца” ще се проведе на 13-ти октомври 2018г. от 14:00 часа в залата на Културен дом на Нефтохимика (НХК) Бургас.

Входът ще бъде свободен, а даренията ще се събират в специално подготвени урни от организторите. В програмата на благотворителната инициатива ще бъдат включени различни класически и фолклорни музикални изпълнения.

Целта на  учениците от Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” е да подпомогнат на децата в неравностойно положение от Дом за медико социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов”- Бургас.

Домът е опора за родителите на деца с увреждания. На година лекарите, рехабилитаторите, психолозите,  логопедите и терапевтите на  дома помогат на около  567 деца от цялата област. Всички дейности в Центъра, които  са насочени към малчуганите, са напълно безплатни за родителите – прегледи, консултации, лечение, рехабилитационни процедури и престой.  Центърът за ранна интервенция и медицинска рехабилитация в Дома предлага изключително широк спектър от услуги. Специалистите са високо квалифицирани, обединени в мултидисциплинарни екипи от лекари, мед.сестри, кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, педагози и социални работници.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018