Екшън от ревност: Отритнат мераклия-рецидивист нападна магазинерката в айтоското село Черноград

img

Отритнат любовник разигра истински екшън в магазина в айтоското село Черноград. Известният сред местните жители с криминални прояви Вълкан Д. нападнал магазинерката, към която таял любовни чувства, научи БургасИНФО. Мъжът е осъждан, а семейното му положение е разведен.

Жената на била на работа, когато на маса в двора на магазина, седял Вълкан. Той бил във видимо нетрезво състояние. По обясненията на магазинерката, дадени пред полицията, той влязъл вътре и започнал да се заяжда с нея, да я обижда, че имала много любовници, че е ку..а и боклук. След потока от обиди той я блъснал и тя паднала на земята. Веднага станала и влязла в една от стаи. Според твърденията на потърпевшата, той взел едно от парчетата стъкло и е посегнал към нея, като й казал, че ще я убие. Тя се е развикала и съседки са дошли за да й окажат помощ.

Вълкан заявил, че е действал след употреба на алкохол и поради увлечението си към жената. Твърдял още, че от април 2018 година имал интимна връзка с нея, а от около една седмица са се скарали. Когато отишъл да разговарят тя извадила бастун и с него са счупили прозореца на магазина. От счупените стъкла той се бил наранил.

За агресията от ревност Вълкан е изправен пред Айтоския районен съд.

„Съдът напомня, че пияното състояние не е извинително обстоятелство. То е отегчаващо вината обстоятелство, доколкото нарушителя самоволно се е поставил в него.“, смятат магистратите. Отритнатият Вълкан, който имал здравословни проблеми и е социално подпомаган, е наказан с минимална глоба от 100 лева.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"