Пропускат само цистрени с гориво по АМ „Тракия“, за да зареждат болниците

img
Снимката е илюстративна

Това са единствените автомобили, които се придвижват по аутобана, който остава затворен заради изключително ниска видимост

Само цистрени, които превозват гориво от „ЛУКойл“ към вътрешността на страната, са пропускани на затворената АМ „Тракия“. На тях им се проправя път, за да могат да зареждат болниците и да бъде осигурено отоплението. Към 11 часа шофьори съобщиха, че е започнало пропускането на автомобили на стария път от Айтос към Бургас, но все още официално съобщение за това от АПИ няма.

Припомняме, че АМ „Тракия“ остава затворена за движение поради обилен снеговалеж и изключително ниска видимост в участъка от Зимница до Бургас, както и старият път Петолъчката - Бургас. Затворена за движение е и отсечката Средец-Ямбол.

За пътуващите от и за София алтернативен е маршрутът Бургас -Елхово, през Ямбол - пътен възел Зимница.

Затворен е пътят Обзор -Слънчев бряг; Малко Търново -границата, Ришки, Айтоски, Дюлински проходи; като и отсечката Царево - Резово.

Отворени за движение с повишено внимание и спазвайки правилата за движение при зимни условия са Бургас - Слънчев бряг /забранено е движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона/; Бургас-Созопол-Царево; Бургас-Малко Търново.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"