Бизнес по комшийски: Частник продава през прозореца на жилището си (Снимки)

img
Клиенти, желаещи да си закупят мед, не липсват

Професионално изготвените реклами по прозорците гарантират, че се предлага 100% чист пчелен мед и информират за неговата цена в различна разфасовка

Малките квартални магазинчета се задъхват под натиска на големите хранителни вериги, но репортер на БургасИнфо видя, че това не се отнася за частните производители. Находчив пенсионер е намерил лесен начин да припечелва със собствена продукция без дори да излиза от дома си.
Видимо бизнеса върви добре, когато се продава през прозореца на собствения дом, още повече че жилището се намира на първия етаж в сграда на оживена главна улица в центъра на града. За улеснение на купувачите дори е изградена малка стълба. Професионално изготвените реклами по прозорците гарантират, че се предлага 100% чист пчелен мед и информират за неговата цена в различна разфасовка. Има посочени и телефони за връзка. По рафтовете зад вехтата винкелова дограма виждаме още различни по големина буркани с мед и саксийни цветя за разкош и уют. Разпечатан лист А4 ни информира за ползите от консумацията на меда. И не на последно място за клиентите е осигурен звънец, защото не е културно да се чука по хорските прозорци.


Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас