Крадци откраднаха документите на бургазлийка от леката й кола „Опел“, паркиран в ж.к. „Братя Миладинови“ и обрекоха децата й на мизерия. Преди 2 дни жената спряла автомобила пред дома си и докато заведе детето си, болно от аутизъм, до входа, сръчните крадци отмъкнали всичко, каквото намерили в него. Сред открадните вещи са и личната и дебитна карти на майката, свителеството за управление и талона на колата, както служебна карта и лични пари. Без тях жената няма средства, за да покрива елементарните ежедневни разходи.

Тя е потърсила помощта на обществения посредник в Бургас Таньо Атанасов.

„Жената е майка на две деца, едното от които скоро ще навърши 3 години и има поставена диагноза „аутизъм“. Семейството живее под наем. Съпругът й работи в чужбина.

Нуждае се от тези документи, за да осигури ежедневните грижи за семейството си и специалните нужди на болното си дете. Обръщам се към всички граждани, ако намерят подхвърлени документите да се обадят в най-близкото поделение на МВР или на тел: 112, а към крадците да ги върнат, защото сметките по тях са блокирани“, призовава Атанасов.