Стотици мотористи от цяла Бургаска област се събраха пред Пантеона в Морската градина на Бургас, за да дадат старт на мотосезонa. Сбирката им е изключително атрактивна, а по булевард „Димитър Димов” постоянно прииждат още мотори.

„По този начин слагаме началото на новия сезон след зимата. Много от нас имат нови мотори и днес ги показват за първи път тук”, казаха участници в мероприятието пред BurgasInfo.

Сред мотирстите е и бившият зам.-областен управител на Бургас Атанас Терзиев, който също е с нова машина. Само преди два дни той си е закупил ефектния син „Сузуки Булевард”.

В несебърската група могат да бъдат забелязани и други атрактивни марки, сред които американската „Виктори”.

Сред толкова мъже и мощни мотори, изпъква и единствената представителка на нежния пол. Руса дама със слънчеви очила и кожени дрехи бе безспорно един от най-атрактивните участници. Други бяха довели децата си и ги снимаха на моторите за спомен.

Организатор на събитието е бургаският клуб „Морски братя”.

Предстои стотиците мотори да направят ефектна обиколка на Бургас, след което се предвижда да се отправят към Созопол. Да им върви по масло, им пожела представител на бургаското духовенство, който отслужи водосвет и напръска мощните машини със светена вода.