Професорът от НСА Николай Колев беше изловен полугол от камерите на „Господари на ефира” по Нова телевизия. Той започна да се крие от техните камери в хотелската стая и упорито отказваше да каже и дума. Само по кърпа, Колев изскочи от банята, наточен за секс с адреанлинката Ваня.Малко по-рано той беше показан как доста по-словоохотливо я "светна" за трите начина да се вземе изпит в НСА. А именно: Да имаш роднина преподавател, да се чете - „което в днешно време не става” и уреждане на въпроса със секс и пари. За това третото били „създадени доста връзки и той работел по въпроса, стига да бил достатъчно мотивиран”.

Скандалът избухна в началото на седмицата, когато по сигнал на бившата адреналинка Ваня, „Господари на ефира“ заснеха сексуалните мераци на професора и начините да получиш диплома в НСА.

Във втората част на излъчения запис от скритата камера професорът почти се скара на Ваня,че повечето студентки в спортната академия избирали лесни начин с разтварянето на краката и получавали прилични оценки без да се морят да четат за изпити. И тя трябвало да се огледа около себе си и да си направи равносметка как ще взима изпитите най-лесно. „Може ли Ваня да чете и да не си взема изпитите, а Албена да не чете и да си ги взема. Как става това?“, попита риторично той.