33-то издание на Националното изложение за цветя "Флора - Бургас" 2016 се очаква с подчертан интерес. То ще се проведе в периода 29 април - 7 май в най-модерния експоцентър в морския град, носещ името на фестивала.
До този момент своето участие в цветното изложение са заявили няколко български фирми, които обещават да създадат красива цветна атмосфера. Тя ще радва както посетителите на изложението, така и туристите в Бургас.
Право на участие във "Флора - Бургас" имат всички български и чуждестранни специализирани фирми, стопанства, разсадници, оранжерии, кооперации, дружества и любители на отглеждането на цветя и декоративна растителност. Заявки за участие ще се приемат до 29.03.2016 г.
С регламента за участие и подробности за изложението може да се запознаете на адрес:
http://www.burgas.bg/bg/info/index/1011
Новините и актуалната информация, свързани с "Национална изложба на цветя с международно участие Флора Бургас 2016", може да следите във фейсбук страницата на експоцентър "Флора":
https://www.facebook.com/floraburgas/
и в специално създаденото за изложението събитие в социалните мрежи.
Наред с добрата инфраструктура, парковете и зелените площи са чертите, които създават приятното лице на един модерен град. В това отношение "Флора - Бургас" е важен форум за града, който от създаването си през 1980 година до сега продължава да събира най-доброто от българския и световния опит. Това е мястото, където отглеждането на цветя от бизнес или хоби се превръща в изкуство.