Истински екшън се е разиграл днес в помещението, в което доскоро работеше фитнес „Екстрийм“, намиращо се в кооперацията до кръговото кръстовище на „Метро“ на входа на Бургас. Залата вече има нови наематели, които са известната в средите на фитнеса и бодиблидинга Емилия Балкова и нейният съпруг Галин Балков. Двамата са подготвяли залата, слагали настилка, когато се разиграла бурната сцена. Предишният наемател Низар Асад нахлул в обекта.

„Пред очите на всички, включително и на сина ни, намушка съпруга ми с един тръбен ключ, след което, сипейки заплахи за саморазправа, изпотроши всички огледала. Незабавно подадох сигнал на 112 и полицията откликна мигновено, все пак са в съседната сграда. Престъпникът обаче се метна в колата си и с мръсна газ избяга.

След него остана само неразборията и проблемите, докато пред очите ми още стои изкривеното ми от злоба лице и виковете "Ти знаеш ли ме кой съм аз, знаеш ли какво още мога да ти направя?", разказа Емилия Балкова.

Низар Асад е предишният наемател на обекта, чийто договор е изтекъл преди доста време. Към момента има бизнес с коли, а освен това стопанисва фитнес зала Екстрийм, който вече работи на друго място в ж.к. „Славейков“.

Емилия Балкова разказа пред БургасИНФО, че Асад отдавна е трябвало да изнесе оборудването си от кооперацията на входа на Бургас, изчакали го допълнително да го направи. Натоварил го и казал, че е готов. Днес се ядосал заради железа, останали от стар уред. Качил се в помещението, което се намира на втория етаж, за да вземе останките. Видял ключа на пода и го взел и замахнал към мъжа на Емилия. „Той е с трансплантация, ако го беше ударил от другата страна – не знам какво щяхме да правим. Предстои ни преглед, както и посещение при съдебен лекар. НЕ знам какво иска повече този човек от нас. Когато трошеше огледалата, викаше: Всичко това е е мое!“, каза още притеснена Балкова. Тя уточни, че това не е първият случай, при който предишният наемател ги притеснява, влизайки в залата.

Редакцията е готова да предостави право на отговор на отсрещната страна