Втора възможност се открива пред умните и съобразителни младежи в Бургас, за да се забавляват, да покажат знания, усет и да спечелят пътуване до столицата на Европа – Брюксел.

„След големия успех на състезанието „Битката на мозъците“, организиран с евродепутата Асим Ахмед Адемов, каним младежите на Бургас на втора битка на познанията, в която ще могат да покажат своите сили и да спечелят безплатно пътуване до Брюксел, Белгия. Второто издание на големия ученически бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 13.05, събота, в Международен Конгресен център Бургас. Ако сте 10, 11 или 12 клас, организирайте отбор от до 5 ученика и елате да премерите сили с отбори от всички училища в Бургас. Пътешествието до Брюксел Ви очаква.“, призова бургаският депутат Жечо Станков, който заедно с Асим Адем е инициатор на състезанието, чието първо издание събра над 200 бургаски ученици и им даде много емоции.

Отборът-победител печели БЕЗПЛАТНО пътуване до Брюксел, Белгия, където ще има възможността да посети седалището на Европейския парламент, заедно с класен ръководител. „Посещението на пленарната зала е чудесен начин да се потопите във вълнуващата атмосфера на най-големия в света транснационален парламент и да научите повече за неговите правомощия и роля.

Програмата включва посещение – в рамките на две нощувки, пътуване със самолет с двупосочен билет. Втория ден е свободен за разходки, пазар и други. Нощувките и самолетните билети са БЕЗПЛАТНИ за печелившия екип.

Бургаските младежи вече веднъж показаха, че са най-знаещите, съобразителни и имат състезателен дух, като направиха емоционална и вдъхновяваща „Битка на умовете“ под формата на оспорван куиз (ВИЖТЕ ТУК).