Кучето Томи от Бургас, което преди повече от 2 години се превърна в истинска кауза за много любители на животните и трогна мнозина със съдбата си, днес е напълно преобразен. Освен, че си има своето любящо семейство, той си има и човешка малка сестричка Яна. Случаят му е показател как любовта прави чудеса.

Той изгледа малката Яна, а днес тя е неговият водач. Томи Китаеца, който не харесваше хора и животни е преобразен. Това малко сърчице го промени още повече. Винаги има шанс да се промени едно животно само човек няма как да се промени. Две години и половина щастливо осиновен.“, обяви Цветелина Кирова от „Гласът на животните“ - организация от Бургас, която дава шанс за обич и дом на много бездомничета. Томи е един от тях.

Припомняме, че през 2020 година радостна новина стопли всички хора, които са се грижили за Томи, за да го превърнат от измъчван питбул в добро и умно момче. Томи беше осиновен и има свое обичащо го семейство. Историята на Томи е показателна и поучителна за всички, които вземат домашни любимци, но после тяхната съдба остава на произвола – захвърлени, измъчени и др., докато не срещнат истински човешки сърца.