Титлата Мисис Бургас 2023 спечели Татяна Ламбова. Победителката и нейната подгласничка Теодора Иванова ще представят Бургас на международен и национален конкурс за красота за омъжени жени.

Татяна е майка на едно дете на 10 месеца. Тя е петкратен шампион на България по спортни танци, била е в ТОП- 10 двойки на Света за 2016, както и гост в предаването Dancing Stars 2014 година. В момента завършва Национална Спортна Академия със специалност -спортни танци. Обича танците, тениса и ските. Изключително е активна в различни благотворителни кампании.

Тази година в конкурса участваха девет жени, като благотворителната кауза на събитието бе изграждане на пейки за майки кърмачки. Организаторите на Мисис Бургас Илияна Тодинова и Ваня Кирова съобщиха, че са събрани пари за няколко такива съоръжения, които ще бъдат поставени в Бургас. Те ще са с модерен дизайн.

Партньор на конкурса за поредна година бе медицинска лаборатория „ЛИНА”. Нейно лице стана красавицата Елина Димитрова, която получи цветя и подаръци.



снимки: Мисис Бургас и Бургасинфо