За пореден път Бургас показва, че е градът с най- сплотената артистична общност. Творците се обединяват, за да подкрепят Станимир Карагьозов. Той е създател и ръководител на Театрална школа "Талантино" и от няколко месеца се бори с тежко онкологично заболяване.

Тони Димитрова, Дишо, Иван и Криси, Вокално трио DÉJÀ VU, Йорданка Върджийска , хор „Родна песен“, илюзионистът Зайн, танцова школа „Дюн“, ДФА „Лазур“, клуб по танци GOOL GIRLS, КЛТ „Бургаски делфини“ и Самуил Милков ще излязат благотвортелно на сцената на НХК, за да подкрепят своя приятел, колега и учител. Мисията е една - да помогнат на Станимир Карагьозов в тежката му битка.

Мотото на кампанията е „Един за всички, всички за Миро! Бургас има нужда от теб!“. Актьорите от театралната школа призовават всеки, който има възможност и е съпричастен към каузата, да си закупи билет - покана. Те вече се продават на касите на Часовника и Операта, като минималната цена е 10 лева.

Инициативата се организира с подкрепата на Община Бургас и ще се състои на 9 април – Цветница, от 18:30 чaса на сцената на Културен дом НХК. Водещ на събитието е популярната актриса Гергана Стоянова.

„Станимир Карагьозов е много уважаван. Този спектакъл го организирахме много бързо. И до днес продължават да ни звънят още музиканти, артисти, танцови формации, които искат да се включат. Най-хубавото е, че духът е на 100 %, защото, когато него го има, нещата се подреждат. Станимир Карагьозов продължава да идва в школата въпреки състоянието си, отдаден е и следи всичко, което се случва с децата. Всички очакваме момента, когато това изпитание ще е в миналото“, сподели Петър Хубенов - асистент в Театрална школа „Талантино“.