Музикантът Панайот Панайотов обяви, че нова песен, в която ще присъства „мижав интерес“, ще е една от изненадите в предстоящ негов концерт.

Фразата стана хит след скандал между него и Кичка Бодурова.

Размяната на репликите между музикантите в социалните медии беше определена като "скандал".

И този, като другите скандали у нас бързо заглъхва, но една реплика ще живее дълго - "поради мижав интерес". С този аргумент Панайот Панайотов обяви във "Фейсбук", че няма да участва в концерта на колежката си Кичка Бодурова в Бургас.

Според Бодурова причина да не участва е и грубото му отношение и горивото, за което той искал да му бъде платено и отказал да пътува с друг хора, понеже искал да е сам.

"Такива случки, инфекции между нас в шоубизнеса се случват на годината няколко пъти, защото едни казват едно, а други един вид не си удържат на думата. Всеки иска място под слънцето. Това е шоубизнес", каза Панайотов.

Той отрече цената на горивото да е причината за скандала.

Тук става въпрос за принципи, добави певецът и обясни, че фразата поради мижав интерес му е дошла на момента и се радва даже, че има такава реакция.

"Така реших за себе си, най-вероятно търсейки причината около себе си, и това съобщение, което получих - е мижави интерес към концерта, съответно и към мен. Това ме касае и мен и аз трябваше да бъда специален гост на този голям концерт и за това. Така реших, така съм го направил, защото мога. Освен това видях в интернет видях скица на салона и продажбите и беше много мижаво всичко продаденото за концерта. Дано вече всичко да се е напълнило и да друга ситуацията, но тогава на мен така ми дойде, така ми текна", обясни още Панайотов.

Източник и кадър bTV