Катастрофа между предприемача Мариян Секулов и общинския съветник Емил Пейчев завихри нова буря в Царево, като стана повод за гневни нападки. Инцидентът е станал край базата на фирмата на фамилията на Емил Пейчев. Няма пострадали при него, на място е била извикана и полиция, която да уточни причините и кой е виновен. Днес Емил Пейчев публично показа снимка на колата си след инцидента, като щетите по нея са минимални.

Катастрофата стана повод обаче за яростни атаки. Съпругата на Секулов публикува пост, в който директно напада Пейчев, като буквално го изкарва камикадзе, целило се с колата си в сина й, който е пътувал в джипа на баща си.

„Вчера вечерта същият този човек, претендиращ за власт, справедливост и честност, най-вече БАЩА, едва не уби моето дете, умишлено врязвайки се в превозното средство, в което детето е седяло, возейки се с баща си.“, пише в публичен пост майката.

Последва реакцията на Емил Пейчев, който обясни пред местните жители своята гледна точка за случилото се.

„Интересното беше, че бях блъснат от ниско прелитащия Мариян Секулов, който пилотираше огромен американски джип. Въпросното превозна средство се оказа, че няма регистрационни табели, както и абсолютно никакви валидни документи! Безумното за мен е в това, че същият този М. Секулов возеше собствения си син на предната дясна седалка! Много е жалко да имаш такъв безотговорен родител, който да те вози в нелегално МПС и на всичкото отгоре да го управлява като бесен, с висока скорост! Разбира се, не съм аз човекът, който може да съди действията на нечий родител, но за мен това е непристойно и опасно поведение, както за себе си, така и за всички останали участници в движението! Видях гневен пост от майката на въпросното дете спрямо мен. Разбирам гнева й, но не мисля, че е нормално собственият й съпруг да качи най- безотговорно сина си в МПС, което няма абсолютно никакви валидни документи, както и регистрация и да препуска по улиците на гр. Царево с бясна скорост.

За моя радост ударени хора от този пътен инцидент нямаше, но дано му светне червената лампичка на Секулов, защото, ако погледнем само 2-3 г. назад ще видим, че зад гърба му има над 7-8 ПТП със сериозни материални щети, дори има лишаване от правоспособност отново за предизвикано ПТП!“, обяви Пейчев. Местни жители си спомниха едни от най-флапиращите инциденти с участието на Секулов - когато се е преобрънал с бъги с чужди номера от импровизирана рампа, като е бил отново със сина си. Друг поводен случай бил, когато е влязъл с кола в санитарния възел на пристанището.