Букет от ухания, цветове и усмивки ви очаква още на прага на новия магазин „Подправките на Еди и Дима“ в Бургас. Това не е стандартен търговски обект, а артистично кътче, което ви потапя в уюта на домашната обстановка, в аромати и във вълшебствата на различните билки – както традиционни, така и екзотични. Намира се на ул. „Сливница“ 53 в Бургас и още на входа се вижда, че всеки посетител веднага се превръща в специален клиент. Докато пазарува и опознава светът на подправките, билките, ядките, чайовете и т.н., човек може да изпие чаша кафе, да поговори и изцяло да забрави ежедневните тревоги и ангажименти. Сякаш се намира не в магазин, а у дома, заобиколен от приятели.

Неговите създатели са адвокат Димка Тортоланова и Еди Емолкиан, който има дългогодишен опит в подбора на билки и добре познава пазара в Бургас. „При нас има както традиционни подправки, така и екзотични, които трудно човек би намерил на друго място в Бургас. Всичко тук е минало през душите ни“, каза Димка Тортоланова. От всеки рафт се усеща, че подборът е направен със сърце, така че това кътче да има свой собствен живот, който впечатлява и стопля клиентите, все едно са в собствената си кухня. Скоро там ще се провеждат и тематични събития, като идеята на създателите е те да са поне веднъж месечно.

Лъчезарната Алекс е лицето на магазина, която всеотдайно и с усмивка въвлича клиентите в тайните на уханията и вкусовете.

Подправките, които човек може да открие там, са над 250 вида, като сред тях са български и екзотични миксове, билки, сушени плодове, варира и ядки с отлично качество. Те са естествени, без оцветители и с доказан произход. Специално селектирани, за да спечелият доверието, както на този, който за първи път ще ги опита, така и на познавачите с опит.

„Използвайки нашите продукти, вие ще имате богато изобилие от уникални подправки, различни миксове, както и хранителни суровини, с които да предадете неповторим вкус и запомнящ се аромат на вашите ястия и десерти. При нас можете да намерите всички необходими билки, с които да приготвите лечебни чайове и специални отвари.

В допълнение, ще откриете нашите сушени плодове, сурови и печени ядки. Те са с богато съдържание на витамини и и минерали за вашето балансирано и здравословно меню.

През последните 30 години на пазара ние успяхме да изградим връзка с лоялни доставчици на висококачествени суровини на достъпни цени. Като контролираме внимателно процеса на подбор, доставка и съхранение в нашия магазин.

Ние проучваме внимателно актуалните тенденции и новите продукти на пазара, за да можем да отговорим на вашите нужди и интереси. Работим успешно и с клиенти на едро на конкурентни цени.“, посочват създателите на „Подправките на Еди и Дима“.

Адресът е: Бургас, ул. „Сливница“ 53, тел. за връзка: 087 950 7497, работното време: понеделник-петък: от 9 до 19 часа, събота: от 9 до 18 часа. "Подправките на Еди и Дима" може да откриете и във фейсбук: https://www.facebook.com/PodpravkiteEdiDima