Радваме се, че традицията в бокса продължава в Бургас и има такива зали. Това казаха Кубрат и Тервел Пулеви, които днес посетиха спортна зала „Аякс“ в Бургас. Те дойдоха по покана на бившия си съотборник и настоящ треньор по бокс в Бургас Милен Паунов – Тайсъна, за който не спестиха добри думи. Боксьорите в залата ги посрещнаха въодушевено.

„За нас е голяма гордост, че имаме такива боксьори, които са ни представяли на международния ринг и сме благодарни, че са ни на гости, за да покажат на хората истински бокс и да популяризират спорта”, каза Тервел Пулев. В момента той се подготвя за мач, който най-вероятно ще е през ноември в Америка, като противникът не е ясен. Кубарт Пулев пък ще има мач в България, като се водят организационни преговори.

„Хубавото на Милен Паунов и това, за което идваме да го уважим, е че той продължава традицията. И това, което е събрал през годините – знанията и опита и неговото ноу-хау, защото той има собствен стил, предава го на децата. Виждате в последно време, в ерата на информационните технологии, как всеки е вглъбен в устрйството си, докато Милен се опитва да дава алтернатива на децата и да се развиват”, каза Тервел Пулев.