Полицията е разкрила крадец на авто CD и стойка за мобилен телефон на обща стойност 300 лв. Кражбата е станала на 24-ти срещу 25-и ноември от лек автомобил „Сеат Ибиза“, с бургаска регистрация, ползван от 41-годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 101 в к-с „Меден рудник”.

Извършителят е 42-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Спрямо бургазлията е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража” за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

Разкрита е още една кражба.

Служители от Пето Районно управление – Бургас са установили извършителя на кражбата на мъжка чантичка с телефон, лични вещи и документи и сумата от 100 лв., собственост на 41-годишен бургазлия, осъществена на 7-и ноември от двора на кооперацията, разположена на ул. “Батак” в к-с “Лазур”. Това е 50-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания и възстановил част от откраднатата сума. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.