Валентин Касабов: За Росенец подавахме сигнали, когато Христо Иванов беше правосъден министър. Не реагира

img
кадър БНТ

„Абсурдно е служебно правителство! Това ще означава правителството да влезе в ръцете на Васил Божков – основна цел както на президента, така и на Божков”. Това заяви зам.-председателят на НФСБ и съпредседател на ПГ „Обединени патриоти” Валентин Касабов пред Георги Любенов по БНТ днес.

Той беше категоричен, че правителството ще остане. „През 2018 г. имаше по-големи протести от днес. Те бяха манипулирани и купени от същия човек, който сега е в Дубай. Тогава беше движението „Системата ни убива”.”, разказа зам.-председателят на НФСБ.

„През 2018 беше генералната репетиция. Представлението е днес и в него главен герой е Христо Иванов. Божков е режисьорът”, подчерта Касабов.

Той припомни как заедно с Валери Симеонов, НФСБ и телевизия СКАТ още от 2006 г. са снимали парка „Росенец” и са подавали множество сигнали за така наречените сараи на Доган. „Подадохме сигнали и във времето, когато Христо Иванов беше правосъден министър. Не реагира. Сега изведнъж се събуди и видя, че в банята има топла вода и бойлер”.

„Христо Иванов, заедно с гей-парада тръгнаха да свалят правителството”, коментира Касабов и припомни яростната защита на бившия правосъден министър на провеждането на гей-парада у нас. Той посочи, че една част от протестиращите и днес взимали по 100 лв. по оперативни данни на МВР. По думите му – Христо Иванов е едната страна в процеса. Другата е президентът, който мечтае за абсолютната власт. „Той е изцяло в ръцете на този човек от Дубай, как се казва ...Черепа. Изживява се като малкото черепче”.

Въпросът за оставката на тримата министри ще се решава от Коалиционния съвет. „Но, важното е, че те са министри, които не могат да бъдат упрекнати в професионален план”.

„Борисов ще бъде премиер до края на март, защото ако го няма него, ГЕРБ, нас – кой ще дойде? Част от БСП, от Христо Иванов и Васил Божков. Много интересна дружинка – пласт гей, пласт ДПС, пласт соросоид, и каквото там искате”, коментира Валентин Касабов.

4 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

4 Коментара

 •  
  Анди
  2020-07-26 18:14:54

  Това показва, че Христо Иванов е пионка, на която се дават нареждания. А той чисто и просто изпълнява каквото му се каже.

 •  
  Иван Христов
  2020-07-20 22:09:11

  Ето за това говоря, Иванов е наясно с целия казус още от времето, когато има възможността и властта да го спре, но не го направи. Сега е тръгнал да подхлъзва хората, че да си понаправи малко ПР

 •  
  Ели
  2020-07-20 20:51:22

  Иванов е доказан двуличник

 •  
  Петър
  2020-07-20 19:30:21

  Христо Иванов видя, че няма как да влезе в парламента на пролет и започна да клати държавата.

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас