Глобалният лидер в аутсорсинг индустрията Съдърланд Глобъл Сървисиз отново стартира програма си “Бургас от есента до пролетта - работа след края на летния сезон“. Тя остава една чудесна възможност за ангажираните в летния туристически бизнес в морски градове като Бургас и Варна, за стотиците хора, които работят в авиокомпании, на летища, плажни заведения, ресторанти, хотели и курорти, да останат или да се преместят да работят в Бургас, без да се налага да търсят работа в зимните курорти или да са безработни след края на летния сезон.

Освен това от компанията покриват разходите за релокация, който дава възможност на всички бъдещи служители, които не живеят в Бургас, но желаят да работят в компанията, да се преместят в града.

Академия за повишаване нивото на владеене на немски език, която организират от Съдърланд също продължава да набира хора. Следващата група е начална дата 10-ти октомври. Занятията са целодневни (по 8 часа на ден) от понеделник до петък. Освен възможността кандидатите да подобрят познанията си по немски и след това да получат предложение за работа, всички одобрени за курса получават и възнаграждение за периода, в който го посещават. Обучението е с продължителност три седмици.

Съдърланд предоставя на служителите си не само високо заплащане и отлични условия за работа, почивка и развлечение, но и различни социални придобивки като социално осигуряване, допълнително здравно осигуряване, допълнителна застраховка, ваучери за храна, отстъпки в магазините в мола и др.

Как може да се свържете с тях:

Mall Galleria, 2 етаж, Бургас

Телефон: 056 590 128;

www.sutherlandglobal.bg ;

https://www.jobs.bg/company/97372 ;

https://www.facebook.com/SutherlandGlobalServicesBulgaria/?fref=ts