Аутсорсинг компанията „Съдърланд Глобъл Сървисиз България“, която вече си спечели репутация на коректен и престижен работодател, предлага редица поощрения за своите кадри, като инвестира в тяхното развитие. Условията, които предлага компанията са повече от привлекателни за всеки, който иска да се развива професионално. Отличното възнаграждение, социалните придобивки, обученията и възможностите за професионално израстване са само част от политиката на фирмата за изграждане на квалифицирани кадри и бъдещи лидери.

Възнаграждението на служителите на „Съдърланд“ е значително над средното за региона. Допълнителен бонус получава всеки месец за всички, които постигат добри резултати. В компанията има допълнителна програма за награждаване на индивидуални успехи. Всеки може да номинира свой колега за постижения и да спечели награда за лидерство, удоволетвореност на клиента, подпомагане на колегите, предприемачески дух или почтеност.

„Съдърланд“ предоставя и пакет със социални придобивки за абсолютно всеки служител в компанията. В него се включват както допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, така и поемане на транспортни разходи.

Всеки служител получава застраховка живот при постъпване на работа, а от допълнителното здравно осигуряване могат да се възползват и други членове на семейството на преференциални цени.

В „Съдърланд“ изключително много се държи на вътрешното развиване на кадрите. С разстежа на компанията винаги излизат нови и интересни възможности за професионално развитие в България и чужбина. Всеки служител получава възможност за развитие в различни проекти и вертикали. Хората могат да се специализират в определени области като контрол на качеството, или да потърсят развитие в управлението на хора.

„Съдърланд“ работи с едни от най-големите компании в света, което гарантира достъп на служителите на Съдърланд до най-новите тенденции и технологии в бизнеса.

Компанията има и политика за финансово подпомагане на служители, които към момента на назначаване не живеят в София или Бургас. Служителите извън тези населени места могат да се възползват от тази помощ, която покрива първоначалните разходи по преместване и установяване. Също така, служителите на компанията могат да си изберат в кой от офисите желаят да работят. Предлага се възможността за работа в София или в Бургас.

„Съдърланд“ гарантира и възможно най-добрите условия за труд на служителите си. Обикновено офисите са на ключови места, както е и в Бургас – Мол Galleria. Всички офиси са оборудвани с всичко необходимо, което включва и места за отдих. Местата за отдих се отличават със забавна и разпускаща атмосфера, която включва ред развлекателни игри за свободното време или почивките.

Освен отлична делова обстановка „Съдърланд“ осигурява и възможност за развлечение и почивка на своите служители, а те знаят и как да се забавляват. Всяка година компанията организира както тийм билдинг, така и коледно парти за служители и техните семейства.

Ако търсите подобна работа с авторитет, социални придобивки и възможност за развитие - посетете офиса на Съдърланд в мол Galleria, сайта на компанията www.sutherlandglobal.bg или се обадете на телефон 056 590 128. В момента „Съдърланд“ подбира нови кадри, владеещи немски език.