30 фирми ще покажат най-доброто, произведено в България, в изложение „Златен лъв“, което ще проведе от 17-ти зо 25-ти юни в експозиционен център „Флора“ в Бургас.

В него ще участват български производители, а целта е да се популяризира българския продукт. Фирмите ще представят нови продукти и сезонни колекции. Техните представители ще осъществяват и срещи с бъдещи партньори и по този начин ще имат възможност да разширяват дистрибуторската си мрежа.

Националното изложение “Златен лъв“ е приемник на Националното търговско изложение „Произведено в България“. Основното мото е „Подкрепете българското!“.

Годишно към 250 български фирми участват в изложението „Златен лъв“. Участниците в изложението ще представят своите продукти в браншовете: конфекция, текстил и трикотаж, козметика и парфюмерия, хранителни стоки, детски стоки, стоки за бита, кожени изделия, сувенири, аксесоари и бижутерия.

В изложението участват фирми и физически лица – занаятчии, майстори; производители, търговци, дистрибутори.

Бизнес център - България ЕООД e фирма с 20-годишна история с над 200 изложбени прояви. Инициатор и организатор е най-голямите изложения за български производители - „Произведено в България“, „Изберете българското“, „Златен лъв“, „Най-доброто от България“, „Офис 2000“ в София и други градове на страната.