Водещата верига аптеки „ФармаСтор” направи своя дебют в Бургас с много изненади и промоции. Първият им обект на бул. „Демокрация” 104 отвори в понеделник. Върху 150 квадратни метра търговска площ клиентите вече могат да открият широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и храни, широка гама от дермо-козметични брандове, просторен кът с всичко необходимо за мама и бебе, продукти и аксесоари за ежедневна грижа и хигиена, както и не на последно място подбрани марки декоративна козметика.

В понеделник всички посетители на аптеката можеха да се възползват от професионалната грим сесия на световния бранд Maybelline. Професионален гримьор консултираше всички желаещи относно последните тенденции за перфектната визия съобразена с характеристиките на лицето. Клиентите на Фармастор ще могат да се възползват от безплатен грим също в сряда и в петък.

Специалисти на Omron мериха кръвното налягане на желаещите бургазлии, демонстрирайки последният модел апарат от най-ново поколение. До края на месеца бургазлии могат да се възползват от уникалната и единствена за „ФармаСтор” отстъпка от 15% на всички продукти от марката. За неуспелите да се възползват от консултация в деня на откриването, веригата аптеки ще им предостави друга възможност – на 28 април.

Водещият бранд за хранителни добавки Doppelherz също направи презентация в аптеки „ФармаСтор” с много изненади, подаръци и мостри за клиентите си, ще представи свойствата и предимствата на основните си продукти.

Експерт-консултанти по дермо-козметика предоставиха на клиентите на „ФармаСтор” тест с дермоанализатор. Обучените от френски дерматолози специалисти направиха с помощта на апаратурата на Avene дълбок и прецизен анализ на актуалното състояние на кожата на всеки желаещ клиент и дадоха най-добрите препоръки за продукти за оптималната грижа за лицето и кожата. Те ще бъдат на разположение на бургазлии и във вторник и в сряда от 16 до 19 часа. През следващите седмици в аптеки „ФармаСтор” ще бъде представен и капилоскоп, който дава оценка за моментното състояние на косата и скалпа.

Аптеки „ФармаСтор” предлагат един нов подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. Компанията вече е доказала, че богатият асортимент от фармацевтични, козметични, санитарни продукти и цени, съобразени с покупателната способност на българина, комбинирани с любезното и компетентно обслужване, са ключовете за успех за една фармацевтични верига. Водещата фирма стриктно ще приложи своите успешните и утвърдени практики на бургаския пазар.

Както във всички обекти на веригата, така и в първия в Бургас, ще се предлагат лекарствени продукти с рецепти по НЗОК (включително скъпоструващи и животоспасяващи лекарства).