Като утвърден и сигурен работодател в Бургас и региона, компанията има динамични планове на развитие и през новата година.

Вече две години на територията на Бургас немската компания Региоком дава възможност за развитие на амбициозни хора, владеещи немски език. Стартирайки изключително успешно в края на лятото 2020 с екип от близо 40 човека, днес клон Бургас осигурява заетост на повече от 140 служители. През предстоящата 2023 година компанията предвижда да назначи още близо 200 нови служители за местния офис.

Офисът на Региоком България в Бургас, бул. Транспортна 15

Региоком Европейско дружество – клон България КЧТ e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, телекомуникацията, техническата поддръжка и клиентското обслужване. Основана в Магдебург през 1996 г., фирмата се разраства, добива популярност и става интернационална, като през 2006 г. тя отваря и първия офис в България.

Централният офис е позициониран във Варна. Постепенно Региоком Европейско дружество развива успешно своята дейност и отворя свои представителства в град Русе, София, Велико Търново и Бургас. А само за последната година към мрежата от градове се присъединяват още Добрич и Стара Загора.

Какъв е профила на подходящите кандидати за работа в Региоком Бургас?


Димитрина Костадинова, Експерт, подбор на персонала

„Търсим кадри с много добри компетенции по немски език , ниво Б2/C1 и отлични умения за работа с компютър.“, разказва Димитрина Костадинова, специалист подбор на персонала. „За нас е важно новите колеги да са мотивирани и с желание да научават нови неща и да се развиват. Предишен опит в сферата на обслужване на клиенти не е необходим, защото ние имаме много добри ментори и обучаващи, които ще им дадат нужните знания. Работата започва със задълбочено теоретично обучение, което е платено и дава възможност на колегите да се запознаят подробно с вътрешнофирмените процеси и програми“.

„Изключително щастливи сме, че имаме възможността да дадем на нашите служители опции за професионално развитие, отлични доходи и сигурно работно място.“, споделя Паола Георгиева, оперативен мениджър

на Региоком Бургас.


Паола Георгиева, зам. управител в Региоком Бургас

Каква е формулата на успеха според нея?

„Несъмнено качеството на услугите, които предлага фирмата и възможностите за професионално развитие на служителите. Всеки новопостъпил преминава през фирмено обучение. Екипната работа е основана на ежедневна и индивиуална подкрепа за усъвършенстване на личните умения и ключови компетентости. Персоналната ангажираност на мениджърския екип спомага за изграждането на професионална атмосфера и успешна кариерна реализация на служителите в Бургас.“

Разположен на удобно и комуникативно място в Смарт Сити център, офисът разполага със зали за обучение, съвещания и почивка. По време на работа и извън офиса приятелската атмосфера и личните контакти са тези, които изграждат успешния екип.

Региоком е правилният избор за успешна реализация на образовани хора от бургаския регион, владеещи немски език. Компанията осигурява сигурност, добри доходи и възможности за развитие в сферата на предоставяне на клиентско обслужване.

Ако търсите кариерно развитие в професионална среда сред отзивчиви и усмихнати колеги, ако искате да станете част от семейството на Региоком България, заповядайте при нас. Ние Ви очакваме.

Повече за нас и свободните ни позиции може да видите на: https://karriere.regiocom.com/bulgarien/, а за да следите актуалните събития в нашата фирма последвайте и фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/regiocom.bulgarien