Трима зам.министри с приемни в Бургас, разясняват мерки и програми на гражданите

img

Инициатива на народните представители и общински съветници от ГЕРБ, която стартира миналата седмица в Бургас, продължава и с участието на трима заместник-министри.

Зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков ще проведе приемен ден този четвъртък, 18 юни, от 15.00 ч. до 18.00 ч. Той ще се срещне с гражданите в офиса на партията на ул. „Конт Андрованти 5“ в Бургас.

Тази събота, 20 юни, от 12.00 до 15.00 ч. в офиса на партията на ул. „Конт Андрованти 5“ приемна ще има зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Руснова. Всеки желаещ ще може да отправи своите въпроси и да получи информация за актуални финансови мерки и механизми по сектори, свързани с преодоляването на последствията от Ковид-19. Зорница Русинова ще разясни повече акценти по мярката 60/40, която е динамична и непрекъснато се актуализира. Тя ще приема и на 27 юни (събота) отново в същия часови интервал в централата на ГЕРБ в Бургас.

Зам.-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова също ще подкрепи инициативата в полза на жителите на област Бургас. Тя ще проведе приемна на 27 юни (събота) от 9.00 до 12.00 ч. в офиса на партията.

Предварително записване за приемните дни не е необходимо, а информация можете да получите на телефони 0884800023, 056819040.

Всеки понеделник от 17.00 ч. до 18.00 ч. продължават да провеждат приемни народните представители. А от вторник до петък, отново в същия часови интервал, жителите на Бургас могат да се консултират с общински съветници от ГЕРБ. Срещите протичат без предварително записан час.

В офиса на ПП ГЕРБ могат да бъдат намерени обобщени и комплектовани в папки мерките по секторни политики. Те са на разположение на гражданите.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    веско
    2020-06-16 20:41:36

    ха ха ха....

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас