Бившият кмет Рейзи се извъртя за бюджета на Созопол, а за мястото си ОбС заяви: Някои хора са с психични отклонения

img

Бившият кмет на Созопол Панайот Рейзи не изпълни първоначалното заявеното си намерение да подкрепи бюджета на Созопол, който беше гласуван на сесия на общинския съвет днес. В крайна сметка, той и още един съветник от опозицията- Цветелин Георгиев, гласуваха „Въздържал се“. Финансовата рамка на морската община беше приета с 13 гласа „За“ и двама „Въздържал се“.

Сесията в Созопол започна с напрежение, което разпали емоциите. Кметицата на село Присад Ванча Байлова влезе в конфликт с Рейзи, като зададе въпроса за общинските финанси. Тя заяви, че в момента в общината върви подписка срещу мястото на Рейзи като общински съветник и за „забавеното действие на прокуратурата срещу него“. „Общинският съветник е избран от хората и никой нищо не може да каже. Какво има да коментирам. Някои хора са с психични отклонения“, лаконичен бе Рейзи по повод искането да напусне местния парламент.

За финансовото състояние на Созопол той каза: „Има ли фирма без кредит“. Припомняме, че задълженията на морската община са над 3,5 милиона лева неразплатени суми, 1,8 милиона лева отчисления към РИОСВ, както и кредит от 22 милиона лева.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Тути Фрути
    2020-02-13 10:40:50

    Смешник, няма нищо достойно в това човече. Как ще си подаде оставка, егото му е по голямо от ръста.

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас