Свръхнагъл шофьор на фекалка, изливал многократно помии в боровата горичка край „Нестинарка“ по пътя за Ахтопол, скочи срещу наложената му глоба от 500 лева. Той се опита да избегне санкцията, твърдейки че пречиствателните станции не работели. В същото време от регистъра за работата на двете съоръжения е станало ясно, че са функционирали нормално, но нахалният водач на фекалка не е регистриран в нито един от тях.

Наглият шофьор е източвал мръсотията от почивна база „Копривщица“, намираща се на къмпинг „Нестинарка“ в разгара на лятото. На място отишли на проверка служители от Община Царево, които го видели да работи усилено. Малко по-късно той изчезнал, след което се върнал обратно и за втори път се захванал да източва помия. После потеглил в посока към Ахтопол, в дясно от разклона между с.Бродилово и Царево, а общинските служители го проследили и видели как спрял фекалката до зелените площи в близост до боровата горичка и там излял отпадните води. Връщайки се по обратния маршрут, водачът-нарушител видял, че общинарите са спрели служебния автомобил по средата на пътя, заобиколил ги като преминал през зелените площи и през канавката, и продължил по пътя. Служителите го последвали до почивната база, където шофьорът най-безцеремонно бил включил за трети път да точи и да пълни фекалката. На място му бил акт за административно нарушение, което той отказал да подпише.

По-късно той обжалвал в съда наложената му глоба. Районният съд в Царево се произнесе в петък, като потвърди наказателното постановление от кмета на Община Царево за извършеното от водача на фекалката нарушение.