Бил съм във всичките големи градове на България. Навсякъде залите са пълни. Гледам снимките на Промяната от залите - 10-15 човека. Максимум 60. Учудвам се откъде идва тази тяхна увереност, че ще победят. Или хората ги е срам да кажат, че ще гласуват за тях, или има друго обяснение.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на среща с актива в Хасково.


"Много пъти съм си мислил да ни изправят, мене, Радев, Киро. И да ни теглят листчета с градове и села. И всеки да се сети какво е направил там. Аз знам за всеки град как сме се пазарили дали да е това, или не. Вие до последно ми ядохте душата за парка, но го направихме. Бабите там да си разхождат внуците, това се оказа много важно. Сега го разбрах покрай моите внуци. Децата са щури, играе им се", обясни той.

"Знаем как. Ще е много по-трудно. Нито е кризата с Гърция, нито е миграционната криза. Помните как ви ги водих по границата. Бяхме за пример, нула миграция. А сега всеки ден катастрофи с бежанци, моргите пълни, не знаят какво да ги правят. Седят в чувалите, не знаят как да ги погребат, къде да ги върнат. Близките им сигурно са убити. Трагедии всеки ден", припомни Борисов.

"Толкова ще е трудно, но така сме се хванали на това хоро, че ме е жал да ги оставя така. Жал ми е за направеното, жал ми е за хората. Справедливостта винаги възтържествува, истината винаги излиза наяве. Всичките им измишльотини падат и се разбира каква конспирация е направена, за да се ограбят българите.

Ние станахме донори на богатите. Няма кой да пита: Ред няма ли? Излиза Асен Василев и като Кашпировски. Вие в Хасково сте страшна порода. Ризова го гледа, а той вика, че българите живеят добре. А Ризова вика: Да. В Хасково най-добре. А тя: Да" - приключи лидерът на ГЕРБ.