Това е една листа, която съчетава мъдростта, опита и енергията на младите хора в регион Бургас. Съставена е от 28 души, предимно млади, образовани хора, които са авторитети и специалисти в своята сфера, имат уважението и доверието на своите съграждани. Мисля, че ще постигнем добър резултат на тези извънредни парламентарни избори. Това заяви водачът на кандидат-депутатите на ДПС в Бургаски регион за предстоящите парламентарни избори Севим Али пред журналисти днес. С областния председател на партията Ахмед Сюлейман регистрираха листата в Районната избирателна комисия (РИК)-Бургас.

На първите две места отново са досегашните депутати Севим Али и Ешереф Ешереф -дългогодишен председател на Общинския съвет в Руен, трета – Фатме Рамадан.

На 28-ма позиция е областният председател Ахмед Сюлейман. „Да разберете, че за нас маловажни позиции няма. Всеки един достойно би представлявал интересите на регион Бургас в парламента“, каза Севим Али.

Той посочи, че този път целта на ДПС е да има три пълни мандата от Бургаски регион и да има остатък за четвърти. „Убедени сме в това, че ще постигнем три мандата. Защо?! Защото ДПС в региона като цяло не сме били толкова обединени и силни никога преди това. Движението има нужния авторитет и доверието на хората.“, обобщи Севим Али.