Не се сърдя на всички, които говориха от мое име. Това си остава за тяхна сметка, заяви по БНТ Виктория Василева, която вчера напусна парламента.

"Това вече съм го преживявала веднъж. Оказа се, че не сме стигнали далеч в политическата класа. Не съм се срамувала от нищо, което съм казала или направила. Не съжалявам за нито един миг в Народното събрание. Разделих се с илюзията, че сме способни да се учим от грешките си", добави тя.

Подадох оставка и като член на ИТН, и като главен секретар на ИТН, защото не мисля, че има какво да дам на този политически проект. Това не е моя съпруг, аз си имам съпруг, не съм се омъжила за нея. Тази партия трябва да поеме по своя път. Имало и разочарование, но това били лични неща и не било редно да занимава публиката.

Тя нямала покани от други политически проекти и нямала да се занимава с подобна дейност.

"Няма да се занимавам с политически проекти, нито на Стефан Янев, нито на Радостин Василев", каза още бившата депутатка.

Тя била разговаряла и с Кирил Петков, но на общи теми, без конкретика. Нищо не й било обещавано.

"Не съм говорила със Слави Трифонов, нямам представа какво мисли, сигурно има мнение, той е човек, който има мнение по всички въпроси", добави Виктория Василева. Тя посочи, че е загубила себе си в цялата тази картина, загубила и посоката. Грешки направили всички, не само ИТН.

"Започнахме да издаваме присъди от трибуната на Народното събрание", добави бившата депутатка. "Смяната на един модел трябвало да се покаже, но не само на думи".