Жителите на Бургас и региона ще могат лично да участват в съставянето на план за бъдещето на областта, като попълнят анкета, съставена от кандидата за депутат от коалиция ГЕРБ-СДС Жечо Станков. Целта му е хората пряко да поставят своите задачи за развитието на Бургаска област. За всички, които се включат ще има подарък – дигитална книга с проектите.

„Нека заедно да подредим 9-те най-важни приоритета за Бургас и региона. 1 минута е достатъчна, за да попълните анкетата. Така ще покажем кои са най-неотложните задачи според бургазлии!“, обърна се към гражданите Жечо Станков, който е втори в листата на ГЕРБ-СДС. Той многократно е влагал много усилия за реализацията на проекти, за които идеята е идвала именно от бургазлии и жителите на областта. По този начин например в момента в Бургас се извършва подмяна на уличното осветление, като нощта се превръща в ден. Така се спестяват средства от енергия, които се връщат обратно към хората за решаване на други обществени нужди.

„Резултатите от анкетата ще бъдат споделени с кметовете на общините от Бургаска област.“, добави Станков.

Анкетата се попълва бързо и лесно и е реална връзка с Жечо Станков. В нея са изброени някои от темите, по които той вече се е ангажирал да работи през следващите години – изграждане на Университетска болница със спешен център и високотехнологично оборудване, Лекар във всяко училище, Привличане на нови висши учебни заведения, Възобновена енергия за Вашия дом, Саниране на жилищните блокове, Саниране на еднофамилни жилищни сгради, Изграждане на четирилентови пътища от Бургас до Средец, Малко Търново, Айтос и Царево, Изграждане на Южен обход на „Меден рудник“ в Бургас, Облагородяване на повече междублокови пространства за по-добра среда на живот. Хората ще могат сами да подредят кои от тях са приоритет, както и да дадат свои предложения.

АНКЕТАТА МОЖЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ ТУК!