Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева са кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата, което включва КОД и Републиканци за България. Това стана ясно по време на официалното представяне в Event Space 2020, в присъствието на председателите на двете партии д-р Петър Москов и Цветан Цветанов. На събитието бяха още административният секретар на Републиканци за България д-р Виктор Серафимов, д-р Джема Грозданова международен секретар на партията, д-р Валентин Павлов от КОД, оперният певец Георги Пандуров със семейството си, криминалният психолог Тодор Тодоров, д-р Борис Велев, членовете на ИС на Републиканци за България Румен Динев, Тодор Шойлеков, симпатизанти и съмишленици.

Водещ на събитието е зам.-председателят на КОД Росица Рачева, встъпителни думи каза председателят на предизборния щаб на кандидат-президентската двойка и член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България Теодора Димова. Д-р Любомир Канов - зам.-председател на КОД представи д-р Ивелина Георгиева и Горан Благоев.

Д-р Ивелина Георгиева е родена на 17 юли 1969 г. в гр. Котел. Завършва средното си образование в СОУ „Г.С.Раковски“ в родния си град. През 1993 г. се дипломира като магистър по медицина в Медицински университет – Стара Загора. От 1993 до 1999 г. работи като лекар в родния си град и специализира педиатрия. От 1999 до 2009 г. е директор на Регионален център по здравеопазване-Сливен (сега РЗИ). През 2009 г. започва работа в Министерство на здравеопазването, където последователно до 2017 г. заема длъжностите Началник отдел „Спешна медицинска помощ“ и Директор на Дирекция „Медицински дейности“. Ръководи и участва в разработването на основните стратегически документи в системата на здравеопазването и медико-социалните грижи. През октомври 2018 г. оглавява новосъздадения Национален център за обучение на работещите в системата за спешна медицинска помощ. От 2020 г. до момента е заместник-директор на УМБАЛ „Света Анна“ София и отговаря за организацията на дейностите по профилактика и лечение на COVID-19.

Има придобита медицинска специалност „Социална медицина и здравен мениджмънт" и квалификации по управление на кризи.

През 2006г. губи съпруга си, също лекар по професия. Има една дъщеря.

Горан Благоев е роден през 1967 г. в София. Завършва „История“ в Софийския университет, специализира етнология, а също теория и история на дипломацията. Има научна и образователна степен „доктор“. Професионалната му кариера е белязана от 29-годишен стаж в Българската национална телевизия, където започва като сътрудник в студентската програма „Ку-ку“, след това е репортер и водещ в „По света и у нас“. От 1999 г. творческата му реализация е свързана с различни предавания и документални филми, сред които са емблематичните „Вяра и общество“ и „История.БГ“. Автор е на над 30 документални заглавия, някои от които имат награди от международни филмови фестивали.