Бургаското лице на Нова република: Няма да лягам и да плача, гледам по-напред от този парламент

img
Иво Баев (вдясно от Радан Кънев) не само, че не е отчаян от резултатите в Бургас, но и демонстрира оптимизъм

Обкщинският лидер на ДСБ Иво Баев заяви, че не само, че не е отчаян от резултатите от вота, но и че партията да бъде по-твърда в налагането на своите позиции

Спокойно и нормално е настроението в ДСБ, нашата работа тепърва започва в Бургас. Отскоро съм председател на общинската организация, изобщо нямам намерение да лягам и да плача заради тези резултати. Даже съм много оптимистично настроен, имаме много работа. Следващите избори няма да са далече. Това заяви като коментар на резултатите от парламентарните избори общинският лидер на ДСБ в Бургас Иво Баев пред БургасИНФО. Формацията е в основата на Нова република, а нейният лидер Радан Кънев бе двигател за създаването на коалицията. Иво Баев не само не звучеше отчаян, но дори и не беше разочарован от цифрите, които показват, че Нова република в Бургас има едва 1,61%, което е под средното за страната.

"Как ще съм отчаян, напротив. Виждам какво става в Бургас, колко гласа имаме тук. Гледам по-напред от този месец и този парламент. Гледам и по-далече, има много какво да се върши. Това, което се случи, трябва да ни дава инициатива да бъдем още по-агресивни в защита на тезите си, заложени в нашите програми", добави Баев.

На този етап той отказа да коментира оставката на лидера Радан Кънев. „Не коментирам още. Тепърва партията ще се събира на регионално и на национално равнище.“, каза той.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"