Бургазлии пишат защо обичат България в шатрата на ГЕРБ. Вижте отговорите им (СНИМКИ)

img

Картата на страната се изпълни със стикери в цветовете на националното знаме с посланията на хората

„Обичам България, защото тя е моята родина, тук са близките ми, красивата природа, морето. Това са само част от причините, поради които бургазлии обичат България, а пожеланията им изпълниха картата на страната ни, поставена в шатрата на ГЕРБ до Часовника в центъра на морския град днес.

На специално изработен винилен банер, с контурите на България, младежите от структурата на партията в Бургас събраха стотици послания под мотото „Аз обичам България….” Върху цветни листчета в бяло, зелено и червено всеки гражданин можеше с няколко думи да изрази своето родолюбие. Инициативата беше в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. То има за цел да активизира гражданите и най-вече да поощри избирателната активност на младите хора.

„С пожеланията на хората ще облепим цялата карта“, каза бургаският депутат Димитър Бойчев, който е и областен лидер на ГЕРБ. Своето пожелание написа и народният представител Диана Йорданова.

Обичам България, защото това е моята родина. Аз и младите хора около нас вярваме, че тук ние можем да се развиваме, ако имаме една силна и стабилна държава и това е, което правим в момента – сбъдване на тази идея. Обичам България, защото това е моята родина, моето Отечество. Ние сме родолюбци, патриоти, ние смятаме, че българщината е залегнала във всеки един от нас. Всеки може да залепи своя отговор на въпроса, а самият факт, че хората са тук означава, че обичат родината“, каза Тодор Йосифов от предизборния щаб на ГЕРБ.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав