Лаборатория „ЛИНА” временно променя цената на антигенния тест със „зелен сертификат” от 35 лв. на 25 лв. В нея са включени пробовземане и консумативи, изработка на теста и административно обслужване. Получаването на COVID-19 сертификатът е безплатно и става по два начина - на място, на хартиен носител, или чрез SMS без да е необходимо ново посещение в лабораторията. Валидността на изследването е 48 часа. Проби се вземат на следните адреси в областите - Бургас, Варна, Ямбол и Сливен: https://bit.ly/3qbZzVe

Намалената цена важи за всички самонасочили се за времето на действие на заповедта на министъра на здравеопазването (№ РД-01-856/19.10.2021 г.), в която се изисква представяне на „зелен сертификат” за редица дейности на закрито.

Решението на лаборатория „ЛИНА” да извършва теста на по-ниска цена е в името на здравето на пациентите. То е провокирано от това, че изследването е необходимо на всички, които искат да продължат да работят и извършват ежедневната си дейност, а не са си поставили ваксина или не могат, поради медицински противопоказания или преболедуване, за което нямат документ или валидността му вече е изтекла.

За заведения и търговски обекти

Организациите и заведенията, които имат желание да тестват персонала и клиентите си, могат да се свържат с лабораторията на тел: 088 329 0090 и 0879 822 877.

За лабораторията

„ЛИНА” е първата частна лаборатория, одобрена от Министерството на здравеопазването за доказване на COVID-19 още в началото на пандемията.