Шофьорът с дрифта - 2 пъти му вземали книжката, имал и 17 глоби

img

21-годишният мъж от Бургас, който изправи на нокти охраната на МОЛ „Галерия“ със зрелищен дрифт с „Мерцедес“ в подземния паркинг на търговския обект, има 17 глоби за нарушения. Това съобщават от МВР. Той е разкрит, благодарение на кадрите от охранителни камери. Водачът е с книжка от около 4 години, а за това време той два пъти е лишаван от свидетелство за управление на МПС. Сега рискува нова глоба от 3 хиляди лева.


"Имаме добра координация с охранителните фирми в града и реагирахме бързо. Установихме и издирихме водача. Наложихме санкция, беше констатирано и второ нарушение – нерегламентирано затъмнени стъкла. Автомобилът е спрян от движение до отстраняване на повредата", уточни комисар Неделчо Рачев, началник на сектор „Охранителна полиция“ към ОДМВР-Бургас.

От неправителствени организации сигнализират, че подземният паркинг е „любимо място“ за младежите, които обичат да шофират рисковано. Манол Тодоров от сдружение „SOS-ПТП“ обясни пред bTV, че инцидентът е станал в час-пик, когато паркингът е бил пълен, а не в ранните часове, при липса на автомобили.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"