Червеи плъзнаха в ресторант „4 You” в Сънчев бряг, храната, която още стои по масите след престрелката в заведението от 8 юни т.г., гние, кюфтетата още са в тиганите в кухнята и вече смърдят. Тази картина описаха днес юристи, присъствали на т.нар. възстановка на събитията в ресторанта, когато хора на Димитър Желязков- Очите влязоха в директен сблъсък с приближените на неформалния собственик на ресторанта Божидар Кузманов-Божо Кравата.

Заведението е затворено от двадесет дни, а цялата храна в него вече е негодна. „Летището в Брюксел го отвориха на втория ден, а ресторантът в Слънчев бряг 20 дни стои затворен”, недоумяват юристи.

Днес „4 You” влезе отново в челните новини, след като полицаи устроиха капан на приближените на Кузманов. Призоваха ги да участват в следствен експеримент, а след като седем доброволно се явиха, изненадващо в ресторанта нахлуха тежковъоръжени полицаи, които го арестуваха. Групата е обвинена в трафик на хора, разпространение на наркотици и рекет, съобщиха от специализираната прокуратура.

Сред задържаните не е Божидар Кузманов-Кравата, уточниха магистрати. Кузманов се издирва от МВР. „Абсурд е да е напуснал пределите на страната. Най-вероятно е при съпругата си. Тя е в напреднала бременност”, съобщиха юристи пред „Бургасинфо”.