„Тойотата” с впечатляващия номер Н 7777 ВК, собственост на известен шуменски адвокат, е открадната пред магазин „Булка” на един най-оживения булевард в града - „Славянски”. Това съобщава „24 часа”.

„Откраднаха ми колата. Споделяйте, моля!!!” Това е написал в личния си профил във фейсбук юристът Йвайло Тошев, собственик на черен джип „Тойотата Ленд Крузер 200”.

„Спрях за няма и 10 минути да купя нещо и когато се върнах колата я нямаше. Погледнах си часовника, беше 14,37 часа“, разказа пред журналисти Тошев. Той веднага се обадил в полицията, след което и на застрахователната компания.

Тошев обясни, че получил обаждане от познат таксиметров шофьор, който му казал, че видял колата да се движи с висока скорост на изхода на Тракийския квартал в посока Варна.

В профила си 35-годишният адвокат публикува снимка на джипа си с молба за съдействие. Ден след това обаче пусна и снимка на вероятния извършител, без да уточнява защо подозира този човек. „Ето този с белите панталони и шапката ми е откраднал колата!!! Моля ако някой го е забелязал някъде или има информация да ми я сподели на личния телефон”, пише Тошев.