Издирваният бизнесмен Тони Иванов е задържан в София, научи "24 часа". Той се издирваше с Европейска заповед за арест от няколко месеца. Стана известен през март, когато бившият главен прокурор Иван Гешев обяви мащабно разследване срещу организирана престъпна група, която включваше разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и негови приближени. Тогава бяха публикувани и негови записи, направени от един от най-приближените му у нас. Тони Иванов публично твърдеше, че не познава Къро и не е извършвал престъпления, а прокуратурата и МВР са му подхвърлили вещи в къщата.

Първо Тони Иванов е задържан заради притежание на наркотици, но беше освободен от съда и напусна страната. Заловиха го в Испания, но съдът там го освободи. По-късно в обитавана от него къща беше направен обиск и разследващите твърдят, че са намерили списъци с магистрати "за отстрел".

Не е ясно кога Тони Иванов се е прибрал в България, но столични полицаи са влезли в следите му. Според официалното съобщение на МВР, в което не се посочват имената на Иванов, той се е укривал в района на Бистришко шосе. Задържан е днес и предаден на следствието.