Младо момиче се бори за живота си, след като се заби с автомобила си в билборд. Инцидентът, за който съобщихме, стана на 14-ти август около 02.41 ч. на пътя кв. Сарафово – Бургас. Днес от полицията дадоха повече подробности.

От ОДМВР посочват, че 19-годишната водачка на лек автомобил “Мерцедес С 180” е катастрофирала самостоятелно, а причина е движение с несъобразена с релефа на местността и конкретните условия на видимост скорост и загуба на контрол.

Шофьорката е от Русе, с нея са пътували 18-годишен младеж от Монтана и втора 19-годишна русенка. От катастрофата пострадали водачката на автомобила, настанена в отделение “Реанимация” към УМБАЛ - Бургас с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Нейната съгражданка е настанена за лечение в Първо хирургично отделение на УМБАЛ - Бургас с контузия в областта на корема. А 18-годишният младеж е настанен за лечение в отделение “Неврохирургия” към УМБАЛ – Бургас с комоцио и контузии.

Това е втора тежка катастрофа, която праща в болница младежи. Припомняме, че бургазлийката Памела в момента също се бори за живота си.

фейсбук група "Шофьори Бургас"