Трагедията на пътя край Созопол заради висока сметка за такси, жертвата тръгнала на автостоп

img

34-годишната софиянка, която загина нелепо на пътя Созопол-Приморско в полунощ в неделя, се е озовала там заради прекалено висока сметка за такси. Това разкриха криминалисти. Данни от разследването сочат, че младата жена била отседнала в къмпинг „Арапя“ до Царево. В събота вечерта посетила посетила няколко заведения в Созопол и след това решила да се прибере с такси. Към разклона за вилно селище „Свети Тома“ малко след полунощ, сумата от брояча на таксито набъбнала над 20 лева и тя вероятно е поискала да бъде оставена там, за да опита да се придвижи на автостоп още 35 километра до „Арапя“.

Същестува времеви отрязък от около 10 минути, през който тя е била блъсната на място от преминаващ автомобил и открита от 34-годишният шофьор със „Сузуки Лиана“, обадил се, че е убил пешеходец. Разследването все още не е приключило и не може да се каже със сигурност дали тя е прегазена от водача, който е сигнализирал за смъртта й в полицията

Криминалисти коментираха, че тялото на младата жена е прекалено натрошено, за да се извади заключение, че водачът на японската кола е бил първият, който я е блъснал. Разследването продължава.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас