Шофьорката, която се вряза в тълпа от хора, излиза от ареста

img

45-годишната водачка на лек автомобил, която се вряза в тълпа от хора в пазарджишкото село Дебръщица, излиза от ареста. Информацията съобщава Glas.bg.

За жената ще бъде поискана мярка парична гаранция или подписка, но решението ще вземе наблюдаващият прокурор.

„В деянието няма умисъл. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни, а жената има и малко дете. Поради тази причини няма да се иска подстоянна мярка задържане под стража", съобщава пред електронния сайт говорителят на Окръжна прокуратура Пламен Пантов.

В същото време жители на населено място поискаха поставянето на легнали полицаи около мястото на инцидента, при който загина жена на 76 години. В болница в тежко състояние продължават да са 3 жени, като едната е с опасност за живота.

Най-тежко е състоянието на 69-годишна жена. Тя е приета в Отделението по анестезиология и интензивно лечение с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на таза. Има опасност за живота й. Предстои й операция в Отделението по неврохирургия. Ортопедична операция ще бъде извършена на 88-годишна жена, която е постъпила в Отделението по ортопедия и травматология. Пострадалата е със счупени части от подбедрица и фрактура на едната ръка. 76-годишна жена с гръдно-коремна травма е настанена в Хирургично отделение. Тя също ще бъде оперирана заради пневмоторакс.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав