Няма открито оръжие, с което Радослав да е стрелял. Според свидетел, стрелецът бил от хората, които са нахлули в заведението. Били са високи, едри и били облечено еднакво. Ако действително тези хора са отишли в ресторанта да пият кафе, защо Желязков е бил с бронежилетка? Този въпрос зададе адвокатът на Радослав Димитров - единия от обвинените в стрелбата срещу несебърския бос Димитър Желязков-Очите.

Според защитата на другия обвиняем – Георги Иванчев, хората на Божидар Кузманов са отишли в ресторант „4YOU”, за да си направят изпращане от „китния български курорт“. Те избрали да вечерят там, защото заведението се славело с хубава кухня. Тогава обаче нахлула групата на Димитър Желязков-Очите.

„Желязков е известен в обществото и самата му поява буди страх.“, каза адвокатът. Според него Очите се водел консултант към охранителната фирма. Предполага се, че това е именно "Аркус", пред чийто офис вече няколко пъти беше заявявано, че се е събирала групата, с която е отишъл в ресторанта.

„Няма доказателства дали Георги Иванчев е стрелял и дали е ранил някого.“, каза той.

Георги Иванчев заяви, че случилото се през нощта на стрелбата е било нападение и се чувствал застрашен. Радослав Димитров пък заяви, че не е извършил престъплението, за което е обвинен.

Припомняме, че двамата са обвинени в стрелбата срещу Митьо Очите в ресторант “4 YOU” в Слънчев бряг. Апелативният съд в Бургас гледа мярката им за неотклонение.