Двамата нови обвиняеми за стрелбата срещу подземния бос Димитър Желязков-Очите – Георги Иванчев и Радослав Димитров, бяха доведени в Окръжния съд, където предстои да бъде гледана мярката им за неотклонение. Двамата бяха прокарани през подземния паркинг, поради мерки за сигурност. Вчера по същия начин беше доведен и другия обвиняем Тодор Славов.

И двамата задържани са видимо яки физически, на краката им има белезници. Адвокатите им поискаха време, за да се запознаят с материалите по делото. Заседанието на съда беше насрочено за 17 часа, но съдът го отложи с 40 минути по искане на защитата на Иванчев и Димитров.

Георги Иванчев е на 31 години от Дупница, а Радослав Димитров е на 26 години, от Плевен.

За обвинението, поовдигнато срещу Георги Иванчев и Радослав Димитров съобщи вчера главният прокурор Сотир Цацаров, който беше в Бургас във връзка със стрелбата. И двамата са от обкръжението на Божидар Георгииев. Стана ясно, че куршум, изстрелян от Иванчев, с пистолет със заличени номера, е заседнал в бронежилетката на Очите.

До скоро единственият, срещу когото беше повдигнато обвинение, беше 31-годишният Тодор Славов от Стара Загора. Апелативният съд в Бургас вчера го остави в ареста.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!