Насроченият за 19 май концерт на Васко Кръпката в бургаски клуб бе отложен, като за това съобщи самият певец от страницата си в социалната мрежа, с извинение към своите фенове. Любопитно е обаче тоталното размиване във версиите за причините, поради които той няма да пристигне в града. Участието на певеца е било планирано по покана на клуб в морския град и отказано също от неговите представители, но причината, която са изтъкнали на клиентите, резервирали места, е била, че Васко Кръпката има здравословни проблеми и затова концертът е отложен. Ето какво написа обаче музикантът в обръщението си към феновете:

"Драги приятели, много, ама много рядко ми се случва да ни отменят концерт, но това са рисковете на нашата несигурна професия. Да ви кажа истината защо се отлага днешния концерт в Бургас, в мястото, наречено La Vie Lifestyle Club. Не ги познавам хората, обадиха се, поканиха ни най-учтиво, но вчера ми звъннаха, че няма достатъчно предварителен интерес към нашия концерт, няма достатъчно резервации и т.н... и молят да не пътуваме. Разбира се случва се... няма лошо... отлагаме... Ей тук, об
аче става интересно. Обаждат се на малкото хора, които са си резервирали места и им казват: "Васко Кръпката има здравословни проблеми и за това отлагаме концерта"... Брех да му се невиди, здрав съм, пращя от здраве! Няма страшно, утре сме в Шумен Мерок Клуб и ще се разковем от купоооон! Ни най-малко не търся свада с това писание, само да кажа, че съм ЗДРАВ, ПРАВ И КОРАВ!"

"Дори не сме разбрали, че ще свириш в Бургас... Не го знам това място как прави обявите/рекламите, но лошо впечатление прави липсата на реклама за събитието и измиването на ръцете с "лошо здравословно състояние". Гледай напред, пич!", коментират фенове в профила на певеца и добавят: "С най-добри пожелания! Ще те чакаме за следващият блус купон!"

Проверка установи, че днес в сайта на заведението събитието е публикувано като актуално, заедно с анонс към още два предстоящи концерта.

"Нямам представа защо е отложен концерта, но наистина снощи нямаше участие на Васко Кръпката. За момента няма насрочена нова дата за участие, може би по-наатък, ако евентуално решат...", отговориха служители на ресторанта на въпрос зададен от фенове по телефона, защо е отложен концерта.

На сайта събитието не е отбелязано като отложено. Снимка: laviebg.com