За първи път в Бургас се организира най-голямото изложение за образование в Холандия - Дни на Образованието в Холандия. Ще имате възможност да се срещнете с най-голям брой Холандски университети на едно място. Oбразованието в Холандия става все по-популярно, затова са поканени някои от най-известните университети, както и български студенти, които вече учат там.

Организатор на събитието е UNIFY, които са официален представител на холандксите университети в България, а консултантите им са завършили студенти от Холандия. Те ще ви разкажат и съдействат с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване напълно безплатно.

Дните на холандското образование е напълно безплатно събитие, което ще се проведе на 23 Април, Понеделник от 11 до 15 ч. в хотел България, като е нужно само предварителна регистрация, която може да направите ТУК.

За пръв път ще има щанд за безплатно кариерно ориентиране, където всеки ученик ще получи безплатен Кариерен тест.

В самата програма на изложението, организаторите от UNIFY са заложили не само на представянето на всички университети със собствени щандове, а и много интересни семинари и работилници, които ще ви запознаят по-добре с методите на преподаване в Холандия, ще ви помогнат с избора на специалност и кариерното ориентиране, оформянето на документите, студентските профили, настаняването, таксите, живота в Холандия и още много други.

Освен лекциите и семинарите, ще имате възможност и за много индивидуални срещи:

∙ Срещи с представители на 10 от ТОП университетите в Холандия

∙ Срещи с български студенти, които учат в Холандия

∙ Срещи с реализирали се студенти в България и чужбина

∙ Срещи със специализирани кариерни консултанти за Холандия

А ето защо UNIFY е Твоят консултант за образование в Холандия:

- защото те са единствения специализиран консултант за Холандия!

- защото работят само с Холандски университети, което им дава възможност да знаят всички подробности за всяка една програма, за всеки един университет!

- защото всичките консултанти на UNIFY за завършили студенти от Холандия и ще ви предадат целия си опит и знания от първа ръка!

- защото студентите на UNIFY се приемат приоритетно в партньорските иm университети

- защото UNIFY дава достъп на кандидат-студентите си до профилите им и ще можете да следите всяка една стъпка от процеса на кандидатстване и ще получавате съобщенията от Университета директно на ваш мейл адрес!

- И не на последно място: защото кандидатстването в партньорските им университети е напълно БЕЗПЛАТНО.

Може да се регистрирате за БЕЗПЛАТНОТО СЪБИТИЕ на: http://unify.bg/events-2018/registration.html

И да се присъедините към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/438533503246374/