Кметът на Поморие Иван Алексиев към хората: Винаги съм вярвал в правилния избор на поморийци, уверен съм, че той ще бъде направен и на Великден

img

Винаги съм имал доверие в правилния избор на поморийци, защото знам, че са отговорни и разумни хора. Уверен съм, че този избор ще бъде направен и тази нощ, и в утрешния Великден. Ще останем у дома, защото няма по-ярка светлина от тази в душите ни и няма по-силна вяра от тази в сърцата ни. Така се обърна към местните хора кметът на Поморие Иван Алексиев в навечерието на светлия християнски празник.

„За първи път Поморие ще посрещне празника без дългите и пъстри Великденски хорà. Така, както за първи път тази година посрещнахме Цветница без върбовите клонки и без да можем да се докоснем до Светата плащеница вчера, на Разпети петък.

Благодаря на всички, които по време на тези важни за християните дни си останаха вкъщи. В храмовете влязоха малцина.

Благодаря и на свещениците от поморийските храмове, затова че съвестно и стриктно спазват въведените противоепидемични мерки. Благодаря на служителите и ръководството на РУ Полиция за строгия контрол и на всички, ангажирани с дезинфекцията и с осигуряването на предпазните средства в храмовете.

Вярвам, че ако сме единни в трудностите, скоро ще бъдем заедно в радостите.“, добави той.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"